mandag 28. september 2009

Panel

Søndag bar vi inn all panelen i oppkjørselen, ca. 400 kvadratmeter.
Så gikk vi i gang med å pakke opp og lakkere med to strøk Jotun panellakk hvit.Lakkert panel til høyre.


Så var det på tide å dra fram spikerpistolen og feste panelen i taket. Det ble "bære lekkert"
Har dessuten hatt besøk av Trysil renovasjon og containerutleie som tok med seg en kontainer med diverse søppel.
Det kom litt snø i dag og det ble faktisk liggende også. Kaldt nå, speilblankt på plattingen på Mattisstua er det også.Snø!!

-- Posted from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Hei på dere! ser at dere bar inn 400 m2 panel, var dette til hele hytta både i tak og på vegger? På vår materialliste står det nemlig 700 m2 for tak og vegger og hytta er ca 120m2. Ble usikker om dette var alt for mye...På forhånd takk for svar og fortsatt lykke til med hyttebygginga; flott er den! Hilsen Merete

  SvarSlett
 2. Heisan

  Det var nok ikke alt vi bar inn den dagen. Totalt har vi vel ca. 700 vi også, da har vi ikke tatt med til badene som skal flislegges. Tror nok det dere har fått skal stemme ganske bra.

  Lykke til med deres prosjekt også!

  SvarSlett
 3. Puh..det hørtes bra ut, men både arkitekten og snekker regner på det nå, slik at det ikke kommer altfor mye panel. Snekkeren har regnet seg fram til ca 175 m2 mindre (530m2 istedenfor 700m2), men jeg tror vi skal høre med arkitekten for å være sikker. Håper bare vi rekker å få med panelen på lastebilen fra Moelven denne uka, ellers blir vi hengende etter med jobbinga... Takk for beroligende svar ! Det går utrolig fort med dere nå - godt jobba!

  SvarSlett