lørdag 9. januar 2010

Kaldt, men farge på tilværelsen

Minus 33 nede ved elva på vei opp, men "bare" -25 her oppe på torsdag kveld. Var 11 grader inne når jeg kom, men har ordnet med 400v overgang, så nå kan vi ta ut over 10kwa hvis vi trenger. Er nå over 20 grader her inne, selv med bare en og en halv vifte i gang.

Elektriker har hatt problemer med bilen i kulda, så de kommer ikke før mandag. Skal bli godt å inn strøm i hytta nå. Lys via bryter og vekk med alle skjøteledinger blir veldig bra.

Vi har gjort ferdig badene og vaskerom med Litex. Vaskerom har kun litex nederst, da vi skal ha en liten kantflis nederst på veggen.
Bad nede, kasse for WC klar til flislegging

ALt er nå klart for flislegging 18/1 - det blir fint å det ferdig også!

I helgen har vi også beisen gangen med Lady Interiørbeid hvitkalket, lite soverom oppe med Zen sand samt halve kjøkken med Drivved.
Zen sand på soverom

På kjøkkenet og stua og vårt soverom har vi planlagt Drivved. Her er første veggene med den fargen:
Drivved på kjøkken

Gangen ble lys og fin med hvitkalket
Hvitkalket entre/hall/gang

Solnedgangen fin fra hytta i minus 25 grader!
Ser du godt etter ser du elv i solnedgang (hahaha)

5 kommentarer:

 1. Veldig bra jobba - det går unna med dere nå! Bare lurte litt, smørte dere membran på Litex platene eller bare på skjøtene ? Hvor høye Litex plater la dere på vaskerommet? og så panel oppå kantene på Litex plata? Vi håper på å få startet opp igjen til neste helg, da er det snart en måned siden vi har vært der og jobbet skikkelig, og slik blir det jo ikke hytte til påske av! PS; har dere fått montert inn vedovn i kulda dere da? Angrer litt på at vi ikke jobbet mer for å få den på plass før kulden kom ja... Lykke til videre! Hilsen Merete

  SvarSlett
 2. PS; flott beis dere har valgt. Vi har brukt mest Zen Sand. Er Drivved mer i brungrå nyanse?

  SvarSlett
 3. Hei Merete
  Litexplatene dekkes med tetteremser som smøres med membran i alle skjøter og over alle skruer og røruttak. Platene i seg selv er ikke nødvendig å smøre, de er fuktbestandige.

  På vaskerommet la vi bord nedest ved gulvet og litex utenpå. Det skal en kantlis nederst på veggen, og som du sier panelet skal ligge utenpå flisa slik at evt. vann som renner nedover veggen ikke kommer inn bak flisa.

  Pipa er ikke på plass, påbegynnes denne eller neste uka. Regner ikke med det tar mange dagene. Uansett tror jeg ikke vi monterer peisen før vi har lagt og behandlet gulvet på stua. Med intill 6kw på vifter har det vært mer enn varmt nok for å vær ærlig. Selv med ned mot -25 nå i helga, hadde vi sjelden mer enn 1,5 til 2 vifter i gang.

  SvarSlett
 4. Takk for det Lisbeth. Du får komme innom å kikke på det neste gang du er på hytta. Regner med vi blir der de fleste helgene framover. Håper det går bedre med ryggen til gubben ;-)

  SvarSlett