mandag 4. januar 2010

Vegger og tak ferdig, men kaldt!!

I helgen la vi ferdig de to siste takene, så nå er det klart for at elektriker kan begynne denne uken. Deretter skal de flislegges fra 18/1 og rørlegger følger etter det. Da er det klart for lys og varme i tillegg til do. For en luksus for oss hyttebyggere.

I helgen har vi satt opp panel på boden. Vi har også isolert den, siden vi har masse isolasjon og panel igjen (noen som vil kjøpe det av oss?). LItt vanskelig på boden, siden det er rør med kabler overalt.

Det er kaldt for tiden, så vi kjøpte termometer til bruk ute og inne. Var vel 5-6 grader inne når vi kom oppover, men rundt 16 når vi dro. Har satt på mer enn de 2 kwa nå.
Som du ser av bildet er vi ikke all verden imponert over standardvinduene som fulgte med. Det er is og dugg nede i hjørnet på flere av de. Kan ha noe med temperatur inne, men vinduene var veldig kalde å ta på generellt. Noen vinduer var frie for is. Vårt tips blir at det kan være smart å vurdere andre og bedre vinduer.

Ellers tok vi noen bilder med fargen drivved, som vi mest trolig går for på stue og kjøkken.

Til helga skal vi opp å legge ferdig Litex på badene. Denne uka får vi vel ta en tur til IKEA (grøss og gru) og få valgt ut et kjøkken samt få hjelp med tegningene. Vi håper nå å være inne til påsken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar