søndag 16. august 2009

I morgen er den store dagen!

Det har gått over tre år siden vi kjøpte tomta i februar 2006, men det går fremover og i morgen 17/8-2009 skal vi ha overtakelse på hytta. Den står da ferdig utvendig, mens reisverk er satt opp innvendig, med spongulv i oppstua. Skal bli artig å se, vi har ikke vært oppe siden dagen før plata ble støpt.

Skal en tur innom Rena og hente beis på veien oppover, og har en avtale med tømrermester Rolf Floden fra Osen som blir med på overtakelsen. Han, jeg og Birger Kvelstad (min svigerfar) står for den biten.

Så skal de primes gulv på alle flater som skal flislegges mandag kveld, slik at det er klar for at Elektrona kan legge varmekabelmatter. VI begynner også da utvendig mandag kveld med å pusse flater med sandpapir (spesielt på sidene av villmarkspanelet der det er helt glatt), og skal også spøryte med sopp og algedreper.

Tirsdag og onsdag går vel med til beising, der vi altså har gått for mellombrun av typen Tyrilin tjærebeis. Det blir utrolig spennende å se fargen, og vi håper den blir brun og ikke for gul.

Det skal tas mye bilder, så det kommer nok en del bilder på bloggen ila uken som kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar