søndag 9. august 2009

Tid for bad

Plutselig hastet det med å få bestemt hvordan baderommene skulle se ut og få levert liste over produkter som skal bestilles til IMA rør. Vi satt og tegnet kvelden 22/6 og var ferdig rett før kl. 01:00, noe som var litt seint med tanke på at jeg skulle være på tomta kl. 08:00 neste dag og plassere ut hytta. Det er jo bare 3 timer å kjøre....

Vi har valg innebygde toaletter fra Porsgrund, og dusjkabinetter fra samme leverandør. Badekaret vi skal ha nede er også derfra. Baderomsmøblene er fra Foss bad i hvit høyglans, mens alle armaturer og dusjhode osv. er fra FM Matsson av typen Gardia.

Fliser ble valgt ut hos Megaflis som er standard leverandør til Familiehytta, men vi endret flisene til mørke skiferlignende fliser til entre, hall og vaskerom av typen Vegro tiles black 30x60.

Til badet nede har vi valgt earth antracite til gulv og erath bianco til vegg. Vi har også vurdert om vi skal ha noen mosaikkfliser, men tror det blir til at vi kutter det ut.

Til badet oppe ble det earth grigio på gulv og white matt 11,8x33 på vegg. Vi falt for mosaikkflisene her, men tror badet blir mer tidløst uten.

Fliser på badet nede

Fliser på badet oppe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar